Προγράμματα Εκπαίδευσης

Η ΝOMIKH ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και η DPO ACADEMY διοργανώνουν από κοινού το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 'The Data Protection Officer Course' στην Ελλάδα παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης Data Protection Officers που παρέχονται από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το πρότυπο ISO17024.

Περισσότερες πληροφορίες 

Φορέας Πιστοποίησης

Υπό την Αιγίδα του

DPO Executive 

Ο νέος Γενικός Κανονισμός γιια την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθιστά υποχρεωτικό τον θεσμό του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer - DPO). Βάσει του κανονισμού, ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και καθήκοντα. Προκειμένου να μπορεί ένα στέλεχος να φέρει εις πέρας αποτελεσματικά τα προβλεπόμενα καθήκοντα θα πρέπει να διαθέτει μια σειρά από γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες.

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY σε συνεργασία με την DPO ACADEMY διοργανώνουν από κοινού ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (DPO EXECUTIVE) για την προετοιμασία στελεχών για την ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer - DPO).


Η TÜV AUSTRIA ACADEMY αποτελεί έναν καταξιωμένο διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό, μέλος του TÜV AUSTRIA GROUP, που παρέχει πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και κατάρτισης σε μια ευρεία γκάμα θεματικών ενοτήτων. Έχει μέχρι σήμερα εκπαιδεύσει περισσότερα από 95.000 στελέχη του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα σε χώρες της Ευρώπης, Μέσης και Άπω Ανατολής καθώς και της Λατινικής Αμερικής.

Η DPO ACADEMY αποτελεί έναν εξειδικευμένο πάροχο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον νέο Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων καθώς και για τον εξειδικευμένο ρόλο του DPO (Data Protection Officer).

Το DPO EXECUTIVE είναι το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της αγοράς και ένα από τα ελάχιστα προσφερόμενα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που ξεχωρίζει για την πληρότητα της θεματολογίας του.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, στις εξετάσεις πιστοποίησης για την τεχνική επάρκεια του DPO. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις αποκτούν το πιστοποιητικό DPO EXECUTIVE by TÜV AUSTRIA, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς και προσφέρει μια σημαντική δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης, καθώς αποτελεί τη μοναδική πιστοποιημένη αντικειμενική απόδειξη για τη γνώση του κανονισμού και των καθηκόντων/αρμοδιοτήτων του DPO EXECUTIVE.

Περισσότερες πληροφορίες

Φορέας Πιστοποίησης

Χρησιμοποιείστε την Εργαλειοθήκη του DPO 

κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί

Για Καθημερινή Ενημέρωση γίνετε μέλος του Group μας 

Cost of Data Breach Study

Global Analysis Ponemon Institute

June 2018

$3.86 million

 is the average total cost of data breach

$148 

is the average cost per lost or stolen record

6.4% 

one-year decrease in average total cost 

GDPR: The 72-hour regulatory notification requirement will be a serious worry for many executives

Companies suffering data breaches will be legally obliged to notify regulators and affected data subjects.

GDPR's global reach to require at least 75,000 DPOs worldwide

Data Breach Calculator

Cyber Privacy Risks Advisors LinkedIn Community

New EU Data Protection Regulation set to Expand the Cyber Insurance Market

The Data Breach Toolkit

Don't panic, prioritise and plan. 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις στο εταιρικό μας blog

Τα νέα της εβδομάδας

To πρόγραμμα εκπαίδευσης «Data Protection Officer» που προσφέρεται από την DPO Academy (www.dpoacademy.gr) σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως η Νομική Βιβλιοθήκη και η TÜV Austria Academy ολοκλήρωσε 20 κύκλους απο την έναρξη παροχής του και αποτελεί την πρώτη επιλογή των στελεχών της αγοράς.

Οι πρώτοι 10 κύκλοι προγραμμάτων εκπαίδευσης «Data Protection Officer» ολοκληρώθηκαν από τη DPO Academy (www.dpoacademy.gr) σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς παροχής εκπαιδευτικών προγραμμάτων, όπως η Νομική Βιβλιοθήκη και η TÜV Austria Academy.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενημέρωση